JEvents Calendar

Október 2017
H K Sz Cs P Szo V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Határtalanul

 

Tehetségpont

Ballagás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 29. - Verőfényes napsütés fogadta a ballagókat, hozzátartozókat, barátokat, tanárokat és diáktársakat. Jakusné Hegedüs Ilona igazgatóhelyettes asszony köszöntője után a 11. évfolyam búcsúztatta szép műsorral a végzősöket, a távozók nevében Kiss Dea emlékezett az elmúlt négy évre. Négyen részesültek elismerésben: Doffkay Eszter kiemelkedő zenekari munkájáért, Gáldi Sára kiemelkedő zenei tanulmányi eredményéért kapott jutalmat. Kiss Dea és Varga Virág pedig mától a tavaly hagyományteremtő céllal alapított Richter érem boldog tulajdonosai kiemelkedő tanulmányi és közösségi munkájukért. További jó utat és szép eredményeket kívánunk! A ballagás előtt, alatt és után készült valamennyi kép megtekinthető és letölthető a http://osztott.com/cTVH/ linkről.

 

Bolond ballagás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 28. - Bizony nem voltak kegyesek az égiek a bolond ballagókkal és szerenádozókkal, hiszen fagypont körüli időben járták sorra kedves győri helyeiket, tanáraikat, hogy elköszönjenek tőlük. A dermesztő hideget szerencsére kiegyenlítette forró hangulatuk. A többi kép megtekinthető a http://osztott.com/yQRq/ linken

 

Rendkívüli felvételi

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Iskolánk  2016. május 12-én de. 10 órakor Rendkívüli Felvételi Eljárást tart.
 

Sziporka Országos Matematikai Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 23. - Juhász András, iskolánk 10. osztályos tanulója 7. helyezést ért el a Sziporka Országos Matematikai Verseny döntőjében. Szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárainak: Pongrácz Edit és Juhász István kollégáknak!

 

Deák nyelvi verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


2016. április 22. - Újabb szép sikerrel büszkélkedhetünk: a megyei nyelvi versenyen: Mórocz Virág (10. évfolyam) II. helyezést ért el angol nyelvből, Cséfalvay Anna (9. évfolyam) IV. helyezést ért el német nyelvből. Sok szeretettel gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáraiknak: Lendvainé Szaló Andreának és Markóné Rábai Gizellának!

 

Műhely-est

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail2016. április 21. - Nagy sikerrel szerepeltek növendékeink ( Doffkay Eszter és Németh Liána hegedű, Amdegha Lilia fuvola, Mórocz Virág zongora és versolvasás, Téglás Péter versolvasás) a Műhely-esten, ahol  középiskolás diákok olvasták fel a Műhely folyóiratból választott kedvenc versüket. Mórocz Virág a zsűri dicséretét is kiérdemelte, valamint Pusztai Zoltán Körfolyosó című kötetét is elnyerte. Szeretettel gratulálunk valamennyiüknek!

 

Éneklő Ifjúság

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 20. - Az Éneklő Ifjúság városi minősítő hangversenyén iskolánk minden kórusa nagy sikerrel szerepelt: a Kicsinyek Kórusa és a Bartók Legénykar Arany minősítést kapott, a Bartók Gyermekkar és a Richter János Vegyeskar pedig elnyerte az Év Kórusa címet. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk minden szereplőnek és a kórusok vezetőinek: Farnadi Tamarának, Molnár Gabriellának és Haui Lórántnak!

 

Richter napok

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 


Április 18-19. - Gazdag program várta iskolánk zenei szakmai napjai résztvevőit. Délelőtt két előadás: dr. Krisfóf Lilla antropológus A városépítő Széchenyiek  és Pintér Csilla zenetörténész Bartók-zongoradarabok, intonációk, annotációk c. előadása hangzott el.
 Délután két kurzuson vehettek részt az érdeklődők: Lukács Gyöngyi Kossuth díjas, Érdemes művész operaénekes, a Magyar Állami Operaház Örökös Tagja, a Bartók és a Konzi egykori növendéke lépett színpadra, valamint Szabadi Vilmos kétszeres Midem-díjas, Príma- és Liszt-díjas hegedűművész csiszolta növendékeink játékát."


Kedd este telt ház előtt szólalt meg iskolánk öt kórusa nagy sikerrel. Köszönet minden szereplőnek és szervezőnek ezért a két fantasztikus napért!

 

Táncbemutató

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 15. - Sikeres bemutatót tartottak az énekesek tánckurzusa résztvevői. A foglalkozásokat tartotta és a koreográfiákat betanította Fekete René, a Dance 4 you Táncstúdió tanára. Szeretettel gratulálunk a mesternek és tanítványainak!

 

Kék koncert

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 1. - "Családok a családokért" címmel zenész szülők a gyermekeikkel közösen muzsikáltak az autizmussal élő gyermeket nevelő családoknak és az érdeklődőknek. A koncert szervezője és műsorvezetője Rátz Ágota, a Zenebirodalom Alapítvány művészeti vezetője volt. Köszönet minden szereplőnek!

 

7. oldal / 27

«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»