Ajándék hangszer a Konzinak

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailBaross Gábor, aki a Konzi növendéke volt 1960-64-ig, egy értékes Bach trombitát ajándékozott iskolánk trombita tanszakának. A hangszer óriási hiányt pótol, mivel évről-évre növekszik az intézményben tanuló trombitások száma. Ezzel az önzetlen gesztussal lehetővé vált, hogy még több diákunk tanulhat professzionális hangszeren. A képeken az átadás pillanata Horváth László tanár úrnak, valamint Baross Gábor egykori trombitás növendék a jelenlegi tanszakkal.

 

Osztálykoncert - 11. évfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 26. - Fergeteges fináléval zárta a 11. évfolyam az osztálykoncertek sorát. A tőlük már megszokott színes és érdekes műsorral szórakoztatták a szép számú közönséget. A segítségért köszönet a felkészítő és zongorakísérő kollégáknak, Gödölle Péternének és Lászlóné Mayer Andreának a közös számokhoz nyújtott segítségért; gratulálunk minden közreműködőnek! A többi kép a Galériában és a http://osztott.com/wHHg/  linken megtekinthető és letölthető.

 

Zeneiskola

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Osztálykoncert - 9. évfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 19. - A kilencedik évfolyam folytatta az osztálykoncertek sorát. Úgy tűnik, a "kicsik" méltó utódai lesznek a "nagyoknak" - ők is színes műsorral szórakoztatták rokonaikat, barátaikat, ismerőseiket, tanáraikat és iskolatársaikat. A segítségért köszönet a felkészítő és zongorakísérő kollégáknak, a közös számhoz nyújtott segítségért Gödölle Péternének, gratulálunk minden közreműködőnek! A többi kép a http://osztott.com/NarP/ linken megtekinthető és letölthető.

 

Osztálykoncert - 10. évfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 12. - A tizedik évfolyam nyitotta az osztálykoncertek sorát. A tőlük már megszokott színes és érdekes műsorral szórakoztatták rokonaikat, barátaikat, ismerőseiket, tanáraikat és iskolatársaikat. A segítségért köszönet a felkészítő és zongorakísérő kollégáknak, a közös számhoz nyújtott segítségért Nikodém Gézának, gratulálunk minden közreműködőnek! A többi kép http://osztott.com/Uhrn/ linken megtekinthető és letölthető.

 

Ballagás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 29. - Verőfényes napsütés fogadta a ballagókat, hozzátartozókat, barátokat, tanárokat és diáktársakat. Jakusné Hegedüs Ilona igazgatóhelyettes asszony köszöntője után a 11. évfolyam búcsúztatta szép műsorral a végzősöket, a távozók nevében Kiss Dea emlékezett az elmúlt négy évre. Négyen részesültek elismerésben: Doffkay Eszter kiemelkedő zenekari munkájáért, Gáldi Sára kiemelkedő zenei tanulmányi eredményéért kapott jutalmat. Kiss Dea és Varga Virág pedig mától a tavaly hagyományteremtő céllal alapított Richter érem boldog tulajdonosai kiemelkedő tanulmányi és közösségi munkájukért. További jó utat és szép eredményeket kívánunk! A ballagás előtt, alatt és után készült valamennyi kép megtekinthető és letölthető a http://osztott.com/cTVH/ linkről.

 

Bolond ballagás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 28. - Bizony nem voltak kegyesek az égiek a bolond ballagókkal és szerenádozókkal, hiszen fagypont körüli időben járták sorra kedves győri helyeiket, tanáraikat, hogy elköszönjenek tőlük. A dermesztő hideget szerencsére kiegyenlítette forró hangulatuk. A többi kép megtekinthető a http://osztott.com/yQRq/ linken

 

Rendkívüli felvételi

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Iskolánk  2016. május 12-én de. 10 órakor Rendkívüli Felvételi Eljárást tart.
 

Sziporka Országos Matematikai Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 23. - Juhász András, iskolánk 10. osztályos tanulója 7. helyezést ért el a Sziporka Országos Matematikai Verseny döntőjében. Szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárainak: Pongrácz Edit és Juhász István kollégáknak!

 

Deák nyelvi verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


2016. április 22. - Újabb szép sikerrel büszkélkedhetünk: a megyei nyelvi versenyen: Mórocz Virág (10. évfolyam) II. helyezést ért el angol nyelvből, Cséfalvay Anna (9. évfolyam) IV. helyezést ért el német nyelvből. Sok szeretettel gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáraiknak: Lendvainé Szaló Andreának és Markóné Rábai Gizellának!

 

9. oldal / 30

«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»