Osztálykoncert - 9. évfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 19. - A kilencedik évfolyam folytatta az osztálykoncertek sorát. Úgy tűnik, a "kicsik" méltó utódai lesznek a "nagyoknak" - ők is színes műsorral szórakoztatták rokonaikat, barátaikat, ismerőseiket, tanáraikat és iskolatársaikat. A segítségért köszönet a felkészítő és zongorakísérő kollégáknak, a közös számhoz nyújtott segítségért Gödölle Péternének, gratulálunk minden közreműködőnek! A többi kép a http://osztott.com/NarP/ linken megtekinthető és letölthető.

 

Osztálykoncert - 10. évfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 12. - A tizedik évfolyam nyitotta az osztálykoncertek sorát. A tőlük már megszokott színes és érdekes műsorral szórakoztatták rokonaikat, barátaikat, ismerőseiket, tanáraikat és iskolatársaikat. A segítségért köszönet a felkészítő és zongorakísérő kollégáknak, a közös számhoz nyújtott segítségért Nikodém Gézának, gratulálunk minden közreműködőnek! A többi kép http://osztott.com/Uhrn/ linken megtekinthető és letölthető.

 

Ballagás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 29. - Verőfényes napsütés fogadta a ballagókat, hozzátartozókat, barátokat, tanárokat és diáktársakat. Jakusné Hegedüs Ilona igazgatóhelyettes asszony köszöntője után a 11. évfolyam búcsúztatta szép műsorral a végzősöket, a távozók nevében Kiss Dea emlékezett az elmúlt négy évre. Négyen részesültek elismerésben: Doffkay Eszter kiemelkedő zenekari munkájáért, Gáldi Sára kiemelkedő zenei tanulmányi eredményéért kapott jutalmat. Kiss Dea és Varga Virág pedig mától a tavaly hagyományteremtő céllal alapított Richter érem boldog tulajdonosai kiemelkedő tanulmányi és közösségi munkájukért. További jó utat és szép eredményeket kívánunk! A ballagás előtt, alatt és után készült valamennyi kép megtekinthető és letölthető a http://osztott.com/cTVH/ linkről.

 

Bolond ballagás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 28. - Bizony nem voltak kegyesek az égiek a bolond ballagókkal és szerenádozókkal, hiszen fagypont körüli időben járták sorra kedves győri helyeiket, tanáraikat, hogy elköszönjenek tőlük. A dermesztő hideget szerencsére kiegyenlítette forró hangulatuk. A többi kép megtekinthető a http://osztott.com/yQRq/ linken

 

Rendkívüli felvételi

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Iskolánk  2016. május 12-én de. 10 órakor Rendkívüli Felvételi Eljárást tart.
 

Sziporka Országos Matematikai Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 23. - Juhász András, iskolánk 10. osztályos tanulója 7. helyezést ért el a Sziporka Országos Matematikai Verseny döntőjében. Szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárainak: Pongrácz Edit és Juhász István kollégáknak!

 

Deák nyelvi verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


2016. április 22. - Újabb szép sikerrel büszkélkedhetünk: a megyei nyelvi versenyen: Mórocz Virág (10. évfolyam) II. helyezést ért el angol nyelvből, Cséfalvay Anna (9. évfolyam) IV. helyezést ért el német nyelvből. Sok szeretettel gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáraiknak: Lendvainé Szaló Andreának és Markóné Rábai Gizellának!

 

Műhely-est

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail2016. április 21. - Nagy sikerrel szerepeltek növendékeink ( Doffkay Eszter és Németh Liána hegedű, Amdegha Lilia fuvola, Mórocz Virág zongora és versolvasás, Téglás Péter versolvasás) a Műhely-esten, ahol  középiskolás diákok olvasták fel a Műhely folyóiratból választott kedvenc versüket. Mórocz Virág a zsűri dicséretét is kiérdemelte, valamint Pusztai Zoltán Körfolyosó című kötetét is elnyerte. Szeretettel gratulálunk valamennyiüknek!

 

Éneklő Ifjúság

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 20. - Az Éneklő Ifjúság városi minősítő hangversenyén iskolánk minden kórusa nagy sikerrel szerepelt: a Kicsinyek Kórusa és a Bartók Legénykar Arany minősítést kapott, a Bartók Gyermekkar és a Richter János Vegyeskar pedig elnyerte az Év Kórusa címet. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk minden szereplőnek és a kórusok vezetőinek: Farnadi Tamarának, Molnár Gabriellának és Haui Lórántnak!

 

Richter napok

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 


Április 18-19. - Gazdag program várta iskolánk zenei szakmai napjai résztvevőit. Délelőtt két előadás: dr. Krisfóf Lilla antropológus A városépítő Széchenyiek  és Pintér Csilla zenetörténész Bartók-zongoradarabok, intonációk, annotációk c. előadása hangzott el.
 Délután két kurzuson vehettek részt az érdeklődők: Lukács Gyöngyi Kossuth díjas, Érdemes művész operaénekes, a Magyar Állami Operaház Örökös Tagja, a Bartók és a Konzi egykori növendéke lépett színpadra, valamint Szabadi Vilmos kétszeres Midem-díjas, Príma- és Liszt-díjas hegedűművész csiszolta növendékeink játékát."


Kedd este telt ház előtt szólalt meg iskolánk öt kórusa nagy sikerrel. Köszönet minden szereplőnek és szervezőnek ezért a két fantasztikus napért!

 

10. oldal / 30

«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»