Iskolagyűlés

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 10. - Immár hagyomány iskolánkban, hogy február elején Baross Gábor igazgató úr iskolagyűlésen mondja el a diákoknak az első félév tapasztalatait. Illés Júlia, az iskolai diákönkormányzat vezetője pedig a nemsokára esedékes diáknap tervezett programját ismertette.

 

Szalagavató

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Január 28. - Profi módon megszervezett műsorral kápráztatták el iskolánk végzősei vendégeiket, tanáraikat, diáktársaikat. Gratulálunk minden szereplőnek, köszönet Pongrácz Edit és Molnár Gabriella kolléganőknek az osztálynak nyújtott segítségért!

 

Séta a hajdani zsidónegyedben

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Január 26. - A Holokauszt Emlékközpont nem csupán emlékhely, kutató- és oktató-bázis valamint kiállítási helyszín, hanem állandó jelleggel otthont ad különböző kulturális és szakmai eseményeknek is. Iskolánk 10. évfolyamos tanulói ezen program keretén belül járták körbe a holokauszt előtti, budapesti zsidó élet fontosabb helyszíneit, tekintették meg a pesti Nagy Gettó ma is látható emlékeit, majd hallgatták meg egy idős túlélő hölgy visszaemlékezését, aki hallatlan bölcsességgel mesélt a megélt borzalmakról. Köszönet Mesterházi Ildikó osztályfőnöknek az utazás megszervezéséért!

 

Felvételi 2016

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Legyél Te is győri konzis!


 


Pályaválasztási eseményeink:
 

Konzultációs napok: 2015. 11. 19. csütörtök és 2016. 01. 21. csütörtök
 

Felvételi vizsga időpontja: 2016. 02. 18. csütörtökRészletes felvételi tájékoztató letöltése...Szeretettel várunk minden zenét tanuló diákot! 

Játsszunk Ismét Operát!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 14. - A Játsszunk ismét operát! országos zenei vetélkedő "A" döntőjében negyedik helyezést ért el iskolánk 6 fős csapata, amelynek tagjai: Doffkay Eszter, Illés Júlia, Kiss Dea, Müller Alexandra, Varga Virág, Farkas Károly, felkészítő tanáruk Regős Eszter volt. A fiataloknak óriási élményt jelentett az Erkel Színházban tartott verseny. A zenei részleteket karnyújtásnyira álló operaénekesek adták elő, úgy érezhették, mintha szinte szemtől-szembe, személyesen nekik énekelnének a művészek! A másik meglepetés a Kossuth-díjas karmester, Medveczky Ádám által vezetett zsűri értékelése alapján átadott díj az Operaház megtekintése a zenekari ároktól a zsinórpadlásig, egy szép plakett, illetve Baross Gábortól igazgató 
úrtól iskolai különdíjként belépő az Otelló áprilisi előadásra. Nagyon büszkék vagyunk rátok!

 

Tripolszky Teréz és növendékei a Bárczy Iskolában

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail
December 17. - A Győri Konzi lelkes kis csapata: Bakosné Tripolszki Teréz tanárnő és hegedűs növendékei: Rémiás Alexandra, Ábrahám Dzsenifer, Klopcsik Klaudia, valamint Kiss Dea ének szakos tanulónk is igyekezett szebbé varázsolni a Bárczy Iskola karácsonyi ünnepségét.

 

Karácsony

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 11. - A 11. évfolyam meghitt és szép karácsonyi műsora volt a kerete annak a nemes felajánlásnak, amit Mátyás Lajos nyugalmazott református esperes úr és dr. Somogyi Tivadar alpolgármester úr tettek intézményünk felé: Lajos bácsi 18 zeneszerző általa készített grafikáját ajándékozta a Konzinak, az alpolgármester úr pedig saját képviselői keretéből áldozott a bekeretezésükre. Nagyon köszönjük mindkettőjüknek a szép ajándékot, valamint minden szereplőnek és segítőiknek (Markóné Rábai Gizella osztályfőnöknek, Molnár Gabriellának, Tóth Csabának és a felkészítő zenetanár kollégának) a csodálatos élményt!

 

Focibajnokság

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailDecember 7. - Idén is nagy érdeklődés mellett zajlottak a meccsek. A körmérkőzések alapján a 11. évfolyam A csapa volt a legeredményesebb (12 pont), őket a 10. évfolyam követte (7 pont), majd a 9. és 12. évfolyam következett (4 illetve 3 pont), végül a 11. évfolyam B csapata zárta a sort (1 pont). A legtöbbször, hétszer, Wilmek Zoltán lábáról kerül a labda a hálóba, Sárközi Tamás ötször volt sikeres. Köszönet Markóné Rábai Gizella tanárnőnek és a 12. évfolyamos fiúknak a szervezésért!

 

XII. Országos Trombitaverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 30 - december 1. - A LFZE Bartók Béla Zeneművészeti és Hangszerészképző Gyakorló Szakközépiskola által rendezett XII. Országos Trombitaversenyen Horváth Bálint, iskolánk 11. évfolyamos tanulója szép szereplésével 3. helyezést ért el. Szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának: Horváth Lászlónak és zongorakísérőjének: Csaby Csabának!"

 

XII. Országos Kürtverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 26-28. - A Weiner Leó Zenei Alapfokú Művészeti Iskola és Zeneművészeti Szakközépiskola által Budapesten rendezett versenyen szép sikert ért el iskolánk 11. évfolyamos növendéke, Németh Zsófia, aki különdíjban részesült. Sok szeretettel gratulálunk a növendéknek, Molnár Gyula felkészítő tanárnak és Yagi Maki zongorakísérőnek!

 

10. oldal / 28

«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»